HATEM’DEN VELİLERE ANLAMLI SEMİNER

Özel Batman Hatem Okulları öğrenci velilerine, ‘‘Anne baba tutumları ve çocuğun gelişimi üzerine etkileri’ konusunda seminer verdi.

17-10-2018

Okunma: 734


Özel Batman Hatem Okulları öğrenci velilerine, ‘‘Anne baba tutumları ve çocuğun gelişimi üzerine etkileri’ konusunda seminer vererek bilgilendirdi. Katılımın yüksek olduğu seminerde konuşan Rehber Öğretmeni Dilek Ekingen, eğitim seminerlerini her ay düzenli olarak vermeyi planladıklarını söyledi. Uygulamalı ve görsel olarak farklı konuların işlendiği seminerde zaman zaman öğrenci velileri de soru ve cevap şeklinde katılım sağlayarak, bilgi sahibi oldular.
 

“HER EV BİR OKULDUR”
 

Her evin bir okul gibi görülmesi gerektiğini belirten Özel Hatem Okulları Rehber Öğretmeni Dilek Ekingen aile ortamının, tutum ve davranışların, ders çalışma programlarının, yemek yeme alışkanlıklarının, anne ve babanın tutumu, kişisel temizlik ve daha birçok konunun merkezinin aile ortamı olduğunu söyledi. Okulların ise bir eğitim öğretim merkezi olduğunu belirten Ekingen; “Anne-babaların ve bizlerin çocukları üzerindeki görevleri çok farklıdır. Eğitim ve öğretim bu ikilemenin birleşmesiyle tamamlanır. Okulda bizler öğretmensek, evde de anne ve babalardır. Herkes üzerine düşeni yaparsa, çocuklarımız sağlıklı, donanımla ve faydalı bireyler olarak yetişirler. ”diye konuştu.
 

“ÇOCUKLAR EMANETİMİZDİR”
 

Özel Hatem Okulları Genel Müdürü Aydın Kahraman ise, okul olarak farklı olduklarını ve insan yetiştirme odaklı eğitim ve öğretim verdiklerini söyledi. Kahraman; “Özellikle ilk ve orta bölümler çocuklarımızın eğitim ve öğretimde hayatlarına yön verecekleri yerlerdir. Bunun bilincinde her şeyin eksiksiz ve tam olması için profesyonel kadromuzla hizmette sınır tanımıyoruz. Bize emanet edilen öğrencilere çocuklarımız gibi bakıyoruz.” diye konuştu.

Etiketler : #HATEM’DEN   #VELİLERE   #ANLAMLI   #SEMİNER   
YORUMLAR
Henüz Yorum Yok !
İlginizi çekebilecek diğer haberler

Makaleler

Hava Durumu


VAN